Access Bars® - Praktijk Mijn Vrijheid

Praktijk Mijn Vrijheid te Oostmalle
Praktijk Mijn Vrijheid te Oostmalle
Ga naar de inhoud
Bars laten stromen bij Mijn Vrijheid
Access Bars®
All of life comes to me with ease, joy & Glory !! ®
Alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde & glory !!

Access Bars®
Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt,
moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je ervan weerhoudt om vreugde en gemak in je leven te voelen.

Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Dit is een kans voor jou om alles los te laten!
Hoeveel van de volgende zaken zijn op u van toepassing?

Je bent de hele dag moe, maar als je hoofd 's nachts op het kussen laat valt, gaan je hersenen overuren maken en kun je niet slapen.
Je bent constant uitgeput of hebt veel adrenaline - je kunt je niet ontspannen in je leven en een gelukkig 'medium' bereiken.
Je hebt meditatie, yoga, dagboeken en meer geprobeerd - maar je kunt je geest niet laten ontspannen genoeg tot rust brengen om de voordelen te voelen, OF je vindt het vermoeiend om al deze oefeningen bij te houden.

Honderdduizenden mensen hebben Access Bars gebruikt om veel aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen,
waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, stress en nog veel meer.
Access Bars® kan aanvoelen alsof je op de verwijderknop op de rommelige harde schijf van je computer drukt - maar deze keer creëer je ruimte in je hersenen.
Dingen zoals negatieve gedachtepatronen, of dat eindeloze mentale gebabbel dat je 's nachts wakker houdt, kunnen worden losgelaten en ruimte maken voor de kalmte waar je naar op zoek was.

Hoe voelt het?
Je ‘Bars run’ (een sessie ontvangen) is ontspannend en vredig; stel je de nawerkingen van een heerlijke massage of een wandeling in de natuur voor.
In het slechtste geval is dat alles wat je zult voelen!
In het beste geval kun je een gevoel van totaal gemak voelen, in tegenstelling tot al het andere, dat je hele leven begint te veranderen.


*Persoonlijke foto's, tekst, video's mogen niet gebruikt worden voor op eigen site waar ik niets mee te maken heb, dus nooit zonder toestemming.

Let op, bij (chronische) klachten raadpleeg altijd eerst een arts. Onze diensten kunnen een hulpmiddel zijn, maar nooit ter vervanging dienen
van medisch personeel of medicijnen. De behandeling die u vraagt, vraagt u  tevens ook altijd op eigen risico of de gevolgen daarvan.

Terug naar de inhoud