Access doorbreek patronen o.a. verslavingen® - Praktijk Mijn Vrijheid

Praktijk Mijn Vrijheid te Oostmalle
Praktijk Mijn Vrijheid te Oostmalle
Ga naar de inhoud
Access doorbreek patronen o.a. verslavingen®
Drievoudige sequentiesystemen van door drugs opgewekte scenario's, perfectionisme en waanzin

Een drievoudig sequentiesysteem maakt dat de tijd een loop maakt en deze laat terugkeren naar een bepaalde (traumatische) gebeurtenis.
Het zorgt ervoor dat iemand steeds terug blijft gaan naar dezelfde gebeurtenis en het keer op keer blijft herbeleven, alsof het gisteren was.
Ze kunnen er niet uitkomen. Het is een goede bijdrage voor iemand met Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS).
Onder drugs wordt verstaan: Elke chemische stof die bij inname een direct effect heeft op het centraal zenuwstelsel en die specifieke veranderingen in zijn functies veroorzaakt.
Dit kan zowel een geneesmiddel als genotmiddel zijn.
Ook is het zoeken naar perfectionisme is een trifold sequencing system. Het stoppen met het herhalen van een patroon en het doorbreken van de cirkel zorgt ervoor dat je je leven kunt veranderen.
Naast een positieve effectieve werking op het lichaam, is het process ook nog eens gemakkelijk in het gebruik.

*Persoonlijke foto's, tekst, video's mogen niet gebruikt worden voor op eigen site waar ik niets mee te maken heb, dus nooit zonder toestemming.

Let op, bij (chronische) klachten raadpleeg altijd eerst een arts. Onze diensten kunnen een hulpmiddel zijn, maar nooit ter vervanging dienen
van medisch personeel of medicijnen. De behandeling die u vraagt, vraagt u  tevens ook altijd op eigen risico of de gevolgen daarvan.

Terug naar de inhoud