Access healing Trauma lichaam of mentaal ® - Praktijk Mijn Vrijheid

Praktijk Mijn Vrijheid te Oostmalle
Praktijk Mijn Vrijheid te Oostmalle
Ga naar de inhoud


Access healing Trauma lichaam of mentaal ®
Gooi is wat uw zware rugzak.....
Deze healing is goed voor na een schok of en trauma.
Heb je iets in het verleden meegemaakt dat maar blijft opspelen, dan kan deze healing je helpen het trauma en de schok los te laten.
Dit werkt zowel op het lichaam maar ook op het mentale.

Ik denk bv verkeersongeluk, operatie (littekens), pijn dat altijd maar terug komt (lichamelijk of mentaal), ....

Het on-doet het opgeslagen trauma wat is vastgezet in spieren, weefsels en botten. Het is dat wat “ steeds weer opspeelt”.
Doordat we wennen aan het niveau van pijn en de verminderde functie en door gaan met de activiteiten
en ons leven stapelt het trauma zich keer op keer op.

Dit kan ook over zaken zijn dit je in het verleden hebt meegemaakt, in uw jeugd, je hoeft die rugzak niet de hele tijd volgeladen mee te sleuren.ZSOT


Ook oud pijn, verlies, rouw, uit elkaar gaan, is trauma
Van iemand houden is een "risico", want stel dat morgen die dierbare op welke manier dan ook van je weggerukt wordt of je pijn doet, dat het raakt tot in je ziel.
Is dat een grondige redenen, om niet je hart meer open te stellen voor iemand of een ander ziel (kan ook dieren zijn)....
Ga je voor de risico? En toch van die mooie momenten gaan, genieten die je samen met die persoon of dier kan beleven? Of ga je voor een eenzaam bestaan?
Overal hangen consequenties aan vast, mooi, minder mooi, pijn, of eenzaam......
Het is doordenker, niet om op te reageren.
Soms blijven we achter met veel pijn, soms om plaats te maken voor een ander op uw pad,
maar je moet het dan wel toelaten, als uw hart (chakra) dicht gemaakt is of de wonde zo groot, dan wordt het stilaan tijd voor een healing
*Persoonlijke foto's, tekst, video's mogen niet gebruikt worden voor op eigen site waar ik niets mee te maken heb, dus nooit zonder toestemming.

Let op, bij (chronische) klachten raadpleeg altijd eerst een arts. Onze diensten kunnen een hulpmiddel zijn, maar nooit ter vervanging dienen
van medisch personeel of medicijnen. De behandeling die u vraagt, vraagt u  tevens ook altijd op eigen risico of de gevolgen daarvan.

Terug naar de inhoud